Färdig med lägenheten

Det har varit många långa nätter och tidiga mornar, men lägenheten är nu klar. Dörrfoder, golvlister, gardiner, sofftyg, elkablar, kabelkanaler och gud vet vad är på plats och jag kan nu njuta av att bara bo. Ett tag i alla fall. Imorgon är det dags för fotografering och fram tills dess så måste det städas och plockas undan så det ser snyggt och rent ut. Mycket kan gömmas i lådor eller helt enkelt flyttas ut ur rummen när de fotograferas.

Det hjälpte ju inte att bli klar att jag på min födelsedag så vaknade jag upp med ett svullet högeröga. Troligen ett mygg eller knott som under natten bitit mig i närheten för det var väldigt svullet och gick knappt att öppna. Något som omöjliggjorde det firande jag hade fyllt frysen med bullar och kakor som var planerat på denna dag. Lite surt, men de goda nyheterna är att svullnaden gått ner och att jag nu endast är lite irriterad i ögat.

Då jag nu är klar så utlovades det bilder, och här är de.