Bli klar

Just för tillfället så kämpar jag med att bli helt och hållet klar med lägenheten. Min egen “dealine” var i går, och bevisligen så är jag inte helt färdig. Dock är det inte så stora saker som skall fixas (vissa är till och med väldigt små), men det är många många fler än vad jag hade tänkt mig. Sakta men säkert så blir dock även dessa klara och förhoppningsvis ikväll så har jag kommit så pass långt att samtliga gardiner är på plats och mycket av det som jag samlat i påsar har tagit sig till soprummet.

Dock så nåddes en väldigt viktig milstolpe igår när jag efter att ha levt med sågdamm och virke på min balkong i nio månader äntligen fick tillbaka den så jag kan sätta mina “utemöbler” där och faktiskt använda den. Inte för att jag är en massiv soldyrkare, men det är ändå skönt att veta att man kan sätta sig där om man vill. Bara vädret tillåter det.

Men nu gäller det bara att bita samman och ge sig på nästa sak.