Va? blogga??

Nej, detta går ju inte. Det är ju på tok för jobbigt att blogga då semestern officiellt började denna torsdag (skulle ha jobbat idag om det var normal rotation) och det jag har gjort de senaste dagarna faller under tre kategorier: Äta, vila och sova. Och skillnaden mellan vila och sova är hårfin då frågan är om man är vid medvetande eller ej. Oavsett så tag jag det så lugnt det bara går och sitter oftast med datorn i uterummet och slappar. Exakt hur jag får tiden att gå vet jag dock inte, men så extremt orolig för det är jag inte.

Snart är det tyvärr dags att återvända till “verkligheten” och min lägenhet för att slutföra alla de småjobb som är kvar och jag har gett mig själv en vecka att bli klar med dessa. För sen kommer födelsedagen, celebert besök från Eksjö samt ett bröllop.