Nere i Skåne

Då har man acklimatiserat sig i Skåne igen. Har varit nere i några dagar nu, men det är en liten skillnad att vänja sig att sova i ett uterum igen och helt styras av när solen går upp och ner. Samt om det råkar vara lite moln som skymmer den.

Igår så var jag för första gången vid minneslunden sedan min pappa blev jordfäst där. Det är lite surrealistiskt att det redan har gått ett helt år. Chocken återkom lite kände jag och innan jag går och lägger mig för kvällen så skall jag ta ett vad jag känner viktigt steg. Jag skall radera min pappa som kontakt i min telefon (eller google) med de telefonnummer, födelsedag och sånt som finns där. Har inte kunnat ta mig för att göra detta innan, men nu är det faktiskt dags. Bara för den enkla anledningen att det mobilnummer han hade inte skall dyka upp som inkommande samtal. Chansen är mikroskopisk, men jag vet inte hur jag skulle reagera om det hände.

Annars så är det skönt att ta det väldigt lugnt just nu. Dagarna har hittills bestått i att äta, fika, vila och sova. Inte något mer, och så skall de fortsätta.