Väldigt trevlig stad

Efter en lång dag med mycket effektiva möten och faktiskt väldigt intressanta sådana, så blev det en snabb sväng runt stan som faktiskt är mycket vacker med många historiska byggnader som kyrkor och från textilindustrin som var väldigt stor här. Och som en större stad så finns det mycket att se. Ikväll så blev det middag i utkikstornet som är hela 124 meter över marken. Och roterar med en massiv hastighet på 45 minuter för ett varv. Det blev nästan 3 varv under middagen.

Men förutom det uppenbara så fanns det även en nöjespark här med en lite speciell attraktion…

Angry birds land…

Nästa sommar så får det definitivt planeras in en veckas semester här i staden och låta kameran gå varm. Samt roa sig ordentligt. Och det är faktiskt inte en så dyr stad. Både hotell och mat är relativt billigt, fast det tas lite betalt för allt man vill göra så i längden är det kanske inte något direkt budget semester men samtidigt så är det ingen jättedyr heller.