Ännu starkare nördstämpel

Att jag är något av en datornörd går inte att förneka. Inte bara när det gäller datorer utan i generellt också. Helt enkelt nörd. Ett faktum som befästes ännu mera idag då jag hämtade ut den Cilas 990LD enhet som jag fått beställa för en massa pengar. Nu kanske alla inte vet vad detta är. Det är en laserdiffraktionsmätare för att bestämma storleken och mängden på partiklar i ett prov. Eller den mer tekniska termen: thingamajig (google is your friend).

Glad är jag i alla fall att något jag kämpat för i över ett år och försök riva åt mig lite investeringspengar för nu äntligen är verklighet. Imorgon påbörjas installationen och på onsdag så kommer den stora utbildningsinsatsen att ske. Det är lite som dagen innan julafton när man var liten. Med den stora skillnaden att jag visste vad som var i paketet och jag har redan har öppnat det. Väldigt spännande.

….jupp Nörd