Ingen ny Mac för mig

För de som inte hängt med i nyheterna (nej det är inte fotboll eller biljakter utan nördiga datornyheter) så har Apple släppt en gigantisk uppgradering av sina bärbara datorer. Jag var redan innan släppet sugen på att uppgradera mig till en 15″ Macbook Pro, och är om möjligt ännu mera sugen nu. Förutom på en punkt. Uppdateringen följdes av en rejäl prishöjning på samtliga modeller och jag är inte direkt sugen att lägga runt 30-35.000 kr på en dator + extern skärm. Så det blir ingen uppgradering för mig nu utan jag väntar. Förhoppningsvis så sjunker de i pris det närmaste året, för det är ju inte panik och kris för mig att uppdatera just nu.

Annars är man tillbaka på arbetet och åter igen är jag ensam metallurg på plats. Mitt schema för nästa vecka är fyllt till sista minuten, och just nu är jag faktiskt osäker om jag faktiskt måste schemalägga min lunch så jag garanterat får äta under dagen. Fördelen nu är att det är helg och jag förhoppningsvis då kan få lite arbete gjort relativt ostört. Med betoning på förhoppningsvis.