Slutet är nära

Inte för världens undergång eller liknande. Sakta men säkert dock så börjar nu rum för rum bli klart. Sovrummet har fått sina golvlister, sovrum och badrumsdörrarna har sina dörrfoder, tv-möbeln är klar (saknar bara fäste för hemmabiosystemet) och idag med hjälp av S&M så skall hyllan upp i köket, takbelysningen i arbetsrummet och det lilla av hallen som skall tapetseras bli klart.

När allt detta är gjort så har jag golvlister i köket och hall kvar att göra, något som inte tar så lång tid. Samt det som jag hela tiden skjuter framför mig: överdelen av köksskåpen. Även det sista skall bli gjort, men just nu så finns inte motivationen att göra just det. Men det kommer troligen när allt annat är klart och jag inte kan skjuta på det längre.

Men sen är samtliga rum klara. Kanske någon tavla eller liknande här och där samt en kabel eller två som väntar, men förutom det så är jag klar med renoveringen som då bara har tagit 9 månader från att jag började riva. Minns att jag hade förhoppningar att det bara skulle ta 1-2 månader, men ack så fel jag hade. Men jag har lärt mig massor på vägen, så om jag skulle vara dum nog att göra något liknande igen så vet jag vad som måste göras, vilka verktyg som behövs och i vilken ordning allt skall göras.