Hemmåt!!!!

Äntligen är det dags att åka hem (eller ja, imorgon tekniskt sett) och det behövs för jag är efter dagens alla möten helt slut i skallen. Så jättemycket vila kanske det inte blir när jag väl kommer hem då golvlister, dörrfoder, tapetsering skall fixas i lägenheten. Men det bli i alla fall möjligt att sova ordentligt. För sängarna på riggen är inte bekväma i längden.

Ögonen blir bara bättre och bättre. Nu kan jag sitta vid en datorskärm utan att allt blir suddigt var tredje sekund och även på avstånd så börjar det stabiliseras. Får se vad den första efterkontrollen säger när jag är tillbaka i Luleå.

En liten inblick i min vardag är min lunch som varje dag ser ut så här.

Två ägg, makrill i tomat sås, tre leverpastejmackor med gurka.

Detta är vad jag lever på under dagen. Frukosten är det något som skall likna havregrynsgröt och till kvällen så är det främst sallad och en så ren köttbit det går. För den sista veckan har jag den sämsta kocken och då faller matutbudet kraftigt. Eller för att vara noga, det ätbara matutbudet.