Var i hela…

…*piiiip* tog vägen tiden? Eller tiden vägen. Väger tiden?Jag? Trött? Vimsig? Ofokuserad? Näää…

Redan så har man jobbat igenom 7 dagar och endast 7 dagar kvar. Driftsmässigt så har det inte varit den bästa tiden direkt då vi stått stilla väldigt långa perioden. Dock har tiden inte kastats bort utan jag har fått en hel del gjort och jag har varit på gymmet regelbundet och nu har jag ett pass som är 4 km löpning (2x2km just nu, målet är 1x5km) till det lägger jag 30 minuter på en crosstrainer för att inte nämna en extra långa backen upp till barackerna igen efteråt.

Vanligtvis så sover jag runt 20 efter träningen, vilket i sig är trevligt men inte direkt bra. Brukar då vakna runt kl 02 och kan inte somna om. Vilket gör att man blir extremt seg de första timmarna på jobbet. Så just nu gör jag mitt bästa för att hålla mig vaken till minst kl 21 gärna till 22 om det ens går.

Det går bättre och bättre med ögonen. Idag var första dagen som jag kunde sitta och titta på en datorskärm utan att det blev suddigt och torrt i ögonen samt svårt att fokusera. Har fem dagar kvar på kortison kuren och ytterligare 1,5 månad med bara vätande ögondroppar. Så lagom till semestern skall det vara helt läkt.