Slappar dag

De senaste dagarna har varit väldigt väldigt slöa. Så till den milda grad att jag ibland har hållit på att bli lite lätt tokig att sitta stilla i lägenheten. Problemet är dock att jag inte lätt kan gå ut, då ögonen inte tycker om ljus och sol just nu. Istället har det blivit att se en del på tv. Jag är lite mer än halvvägs igenom Numb3rs igen, och innan denna helg är över så skulle jag gissa att jag är helt igenom dem.

Att ta ut linserna igår var inga bekymmer. Det kändes inget och även denna dag har varit helt smärtfri. De sista antibiotika dropparna togs nyss så nu är det bara vanliga vätande ögondroppar tills på måndag så jag skall påbörja min 2 veckors kur med kortison. Ser gör jag väldigt bra, även om det på kort håll vid datorn fortfarande kan bli väldigt suddigt. Det har dock mer att göra med det ljus som kommer från skärmen än något annat.