Ljusskygg

Då kom även den berömda känsligheten för ljus när jag vaknade idag. Bara att ta ögondropparna i badrummet med lampan tänd gjorde för ont, så lite papptejp och silvertejp senare så kunde jag genomföra dagens första medicinering. Fortfarande så känner jag ingen smärta från operationen, utan det är mest att linserna skaver då jag nu snart har haft dem i konstant under 48 timmar. Och det är minst 48 timmar kvar innan jag skall ta ut dem. Vilket kommer att bli en intressant dag.

Bortsett från att jag numera går runt i solglasögon inomhus så ser jag bara bättre och bättre. Det är fortfarande lite suddigt runt kanterna, men jag kan utan problem läsa saker på avstånd som var lätt omöjligt tidigare utan glasögon. Så än så länge är det en lyckad operation.

Jag är troligen även den enda som är väldigt glad över det molniga vädret idag, då jag har några ärenden som tar mig utanför lägenhetsdörren. Mest troligt kommer jag nog även vara den enda som springer omkring med mörka solglasögon en dag som denna på stan.