Hemma och vilar

Halvt sovandes så tog jag mig tillbaka till Luleå, vilket i sig är väldigt skönt. Så slipper man sitta och stirra rätt fram i ett trångt säte. Denna gång var dock samtliga flyg endast halvfulla så även om sätet är trångt så satt man inte packad som en sardin. Nu använde jag även mina öronproppar, och får ställa mig frågan varför jag inte gjorde detta från början för att slippa oljudet från motorerna (och ofta skrikande barn).

Väl hemma så blev det att hämta reservdelen från Ikea på posten så jag kan bygga klart min tv-bänk och i köket så möttes jag av detta…

Det ulitimata lösteet...

Det te som för 6 år sedan startade hela denna resa med löste som jag numera lever på. Måste ha blivit lämnat av några tomtar från Skellefteå 🙂 Så det blev två koppar med njutning tillsammans med musli och jordgubbsfil. Nästan sommarvarning på det.

Nu gäller det bara att hålla igång det regelbundna användandet av ögondroppar inför nästa veckas operation. Och jag har hittat de solglasögon som jag kommer att vara beroende av i några dagar efteråt.