Inga linser mera

Då var sista dagen med att bära linser avklarad. Känslan är väldigt förväntansfull men även lite skrämmande, men det gäller att komma ihåg att det är en förändring åt rätt håll. När jag kommer hem så måste jag åter igen leta genom mina gömmor efter de heltäckande solglasögonen jag fick en gång i tiden av Stil, då jag som sagt kommer att vara väldigt ljuskänslig direkt efter och i några dagar till efteråt. Sen kommer ju säkert känslan av att kunna se långt utan att det blir en suddig sörja vara en udda sådan.

Nu är i alla fall helgen över och imorgon är det…. Ja, just det. Måndag igen. Och vad händer på måndagar? Jo, kaos och hans moster brukar komma på besök. Jag har dock vissa förhoppningar att detta inte kommer att ske så pass mycket just denna gång då måndagen är en klämdag till 1:a Maj som ju är en röd dag. Men för ikväll är det nu dags att dricka te och spela Civilization 4: Colonization.