Sista dagen med linser

Imorgon är sista dagen som jag skall använda kontaktlinser. Från och med på måndag så får jag endast använda glasögon fram till måndagen därefter då jag skall genomgå en ögonlaser operation. Efter vilken jag blir helt fri från både linser och glasögon. Skall bli riktigt skönt faktiskt att slippa det “irritationsmomentet” med att inte kunna se alltid oavsett. Fast samtidigt så kommer jag att sakna mina glasögon som jag gillar väldigt mycket. Båda paren. Men både kostnadsmässigt och framtidsmässigt känns detta som ett bättre alternativ.

Nackdelen med laseroperationen är att denna frirotation kan jag inte göra så mycket som har med att borra i betong, då jag skall undvika att få damm i ögonen. Lite kan jag förhoppningsvis klara av. Och när väl operationen är gjord så är det 5-7 dagars återhämtning som gäller vilket innebär mörkt, vila och smärtstillande. Turligt nog är det hemma i lägenheten och just nu skulle jag inte säga nej till att sova mig igenom en dag eller två.