Tankspridd professor

Ikväll när jag efter jobbet stod i duschen så kom jag tänka på en optimering i verket som skulle ge bra effekt. När duschen väl var över och det skulle jag hade raklödder i handen så tänkte jag snabbt för mig själv att “detta kom jag på i duschen”, och innan jag hann stoppa mig själv så hade jag smetat in håret med raklödder. Något tankspridd ja… Gäller att hålla koll. Det roliga i det hela är att jag nu bara minns själva raklödders incidenten och inte saken jag kom på. Men sånt är livet.

Annars så blev jag glatt överraskad när jag knallade in i matsalen och det doftade gott. Vet inte vad som hänt men helt plötsligt så fanns det såser som hade både stark smak och doft. Revbensspjäll som var ordentligt tillagade och kryddade. Lite chockad var och är jag fortfarande. Så en bra avslutning på en relativt lugn dag. För nu är ju chefen tillbaka och han få ta sin en del av vansinnet som pågått.