Kock med smaklökar

Det har tagit lååång tid men äntligen så har vi en kock här på riggen som vet att maten faktiskt skall smaka något annat än smör och/eller vatten. Det används kryddor både till höger och vänster och som om det inte vore nog så gör han sina egna såser från scratch som smakar väldigt väldigt gott. Bästa var igår när det blev pizza på rester (vilket är en väldigt bra ide rent generellt) och det fanns starkt kryddad köttfärs samt jalapeños på dem. Tog en bit extra bara för att då.

Nu är helgen avklarad och på måndag så drar “kaoset” igång igen. Exakt vad som skall ske vet jag inte, men det är alltid något som brukar ta hus i helvete. Och gör det inte det så har jag mina 3000 projekt att ta hand om. Har faktiskt blivit rätt mycket gjort idag, även om det var en trög start. Det som dock kommer att ske imorgon är att jag skall iväg och träna. Nu blev det inget i fredags som planerat, då jag var tvungen att arbete några timmars övertid. Men imorgon kl 16 så klockar jag ut. Punkt.