Saker som skett

Ett tag sedan igen det var något nytt här. En av anledningarna var att min mamma var på besök och då gjorde vi en massa annat än att blogga. Vi fick faktiskt väldigt mycket gjort. Det främsta var dock att sätta upp de korrekta draperier som jag hade “beställt” och det blev väldigt bra. Säcken börjar knytas samman kan man säga och nu är det golvlister, dörrfoder, lite tapetsering och brädorna ovanför köksskåpen som skall fixas.

Dock kan det inte fixas just nu, för nu sitter jag åter igen i ett litet rum med en liten toalett i Norge. Jobbet i dessa tre dagarna har varit intressant, fast extremt hektiskt. Åter igen är jag ensam metallurg på plats så allt faller på mina axlar inom detta område. Men det är bara att bita ihop och stå ut tills nästa fredag då chefen är tillbaka.

Dock är hela tanken med detta inlägg att visa lite bilder på de saker som faktiskt har blivit klara så här kommer de.