Mycket på liten plats

Har fått en hel del gjort på jobbet de senaste dagarna, men ligger ändå hopplöst efter. Så känns det i alla fall. Det viktigaste är dock att saker faktiskt blir gjorda och inte bara står och stampar. Snart är det dags för ytterligare två veckors ledigt, så då kan man ta igen lite på krafterna och komma igen nästa gång.

Uppmärksamma personer har kanske märkt att det numera finns ytterligare en ikon uppe i min header. Det är för Google+ som jag har nu blivit “fullvärdig” medlem i. I valet mellan Facetube, tweet-mails och dess likar, så har jag redan sålt halva min själv till “the mighty overlord of Google” och det vara bara att gå all-in för att absorberas i detta. Jag kommer fortfarande att ha kvar bloggen och mina något infrekventa inlägg på den kommer att fortsätta som normalt. Främst för att jag själv vill ha full kontroll på bilder och texter jag delar med mig av (raderar jag något så vet jag att det är raderat), men mindre och oviktiga uppdateringar lär dyka upp där och det är bara att klicka på ikonen för att nå min “ström”.

Innan helgen som var lyckades jag mussla till mig en av SVG’s bilar för att komma ut ifrån Kirkenes för att fota på vägen till Björnevatn. Några bilder blev det, även om de flesta som jag verkligen ville ta var omöjliga då jag inte kunde stanna bilen och traska 1-2 km för att fota detta. Men det har blivit något annat i alla fall och här är ett urval.