Mitt lilla rum

Efter över 1,5 år med pendlande fram och tillbaka till samma plats så börjar man få in vissa rutiner med hur man vill ha det. Läsare av denna blogg kanske minns min förra rotation då jag glömde min te-mugg till riggen. Det blev “obalans” helt enkelt. Denna gång har jag med det, och så här ser det numera “alltid” ut på mitt rum.

Mitt lilla rum på riggen

Det ni ser är 2/3 delar av rummet, och det är bara den lilla toaletten och dörren ut till korridoren (som jag har precis bakom mig när jag tar detta foto).

Frän vänster till höger har vi sängen med medtagna sängkläder, hyllan med glasögon, klocka, telefon och väckarklocka. Sen följer skrivbordet med datorn, te-muggen, vattenflaskan och den glass jag syndar med då och då. Här slutar det som förvaras i rummet och följs av det som kommer med upp varje dag. Matlådan med mina “brödskivor” (aka norsk lunch), kameran och zoom linsen. Och mitt te för riggen. Sist men inte minst hänger och ligger mina kläder där jag har en uppsättning för varje dag av samma typ av kalsonger, strumpor och t-shirt. Den vinröda som hänger på galgen är min träningströja.

Så inrutat är mitt boende. Imorgon kanske ni får se vad som är till höger, för det är ju inte alls mindre inrutat det…