Tränat igen

Efter lite hån och en hel del pikar från min chef (som inte tycker om att bli kallad det) så kom jag mig iväg och träna en omgång idag. Jag vet inte om det var att konditionen kommit tillbaka så pass snabbt, men det som nästan dödade mina ben för 2 veckor sedan var inga problem att klara nu. Nästan så att jag hade kunnat ta ytterligare en omgång på elipsen/crosstrainern. Imorgon så blir det vila, men på måndag skall jag på det igen och då kanske jag skall prova på en tredje omgång.

Väl tillbaka på riggen (och denna gång fick jag åka bil upp för den jobbiga backen) så serverades det som måste ha varit den mest smaklösa måltid som jag någonsin ätit. Det smakade inte dåligt eller så och jag blev mätt, men det hade absolut ingen smak. Jag vet inte vad det är med norrmän och deras rädsla för kryddor. Pärlhöna som det inte fanns något salt, peppar eller annan “normal” krydda man brukar ha på den. Jasminris kokat i osaltat vatten och till det skirat smör som “sås”. Mjölken hade mer smak…