Kvadrupelt kaos

Jag vet inte om “kvadrupelt” faktiskt är ett ord som rättstavningen inte förstår, men det är så det känns. Verket har genomgått en enorm förändring och vi är nu i ett läge där ungefär en halv miljard olika parametrar måste testas. Något som i sig är väldigt kul, men så här i början är det ett giganormiskt massivt berg med arbete som man måste ta sig igenom. Nu till helgen så blir det förhoppningsvis lite lugnare (som vanligt) så jag hinner komma ikapp de viktigaste “pappersprojekten” med ritningar, beräkningar och dokumentation som måste blir gjort.

Träningen har än så länge fått stå tillbaka, men då jag idag fick bli kvar några timmar extra för att fixa och ha mig så tar jag ut lite av det imorgon och slutar en timme tidigare för att hinna till gymmet. Kroppen vill verkligen ha det, även om knoppen inte är helt med på det. Men med självutövat tvång så skall det bli av.

Men det viktigaste kom med denna gång. Min te-mugg att ha på riggen, så livet är rätt härligt ändå (plus att jag fick ett lite bättre rum denna gång).