Inflyttningsfest

Då min lägenhet nu är så pass färdig att det går att leva i den utan att tro det är en byggarbetsplats så hade jag i lördags en inflyttningsfest/fika/middag. Alla festligheter påbörjades direkt efter att jag kommit hem när jag får köket att se ut så här.

Alla dessa ballonger

“Någon” hade fyllt ett av mina köksskåp med ballonger och när det var dags för frukost så attackerade de. Överraskad när det hände: ja. I efterhand förvånad att denna någon hade gjort det: inte direkt. Jag envisades dock med att ha dem på golvet tills på lördagen då det blev festligheter. Främst så att de yngre förmågorna skulle ha något kul att leka med. Även vissa äldre lekte med dem, men det förblir en hemlighet.

Kvällen i sig var väldigt lyckad då ett L&M från “inte så mycket, för tillfället, söderut längre” var i Luleå så det blev en rätt bra uppslutning.

Gruppfoto

Det blev en bra och lagom “evil” bild på lilla D som verkligen älskar knappar på apparater…

Don't... I warn you...