Väldigt mycket jobb igen

Övertid… vi ses igen… Det har varit en hektiskt vecka på jobbet med väldigt mycket småstrul. Främst i anslutning till att lasta ett skepp, men även på filter och krossarna. För att bara nämna några. Och många av dessa har lett till att jag åter igen har behövt att jobba övertid. Inte för många timmar ännu, men tillräckligt för att jag i lördags missade middagen och det inte blev någon träning i fredags.

Men imorgon så skall jag iväg och träna igen. Förhoppningsvis. Oddsen är bättre imorgon då min chef är tillbaka och jag behöver inte köra hela metallurgiavdelningen själv.

Det blev faktiskt ett relativt bra foto där jag fick testa att fota i motljus. Väldigt stor skillnad och fortfarande något som jag inte riktigt har fått grepp om. Det var en soluppgång för några dagar sedan som faktiskt var riktigt snygg.

Solupgång i kirkenes

5 comments

Skip to comment form

  • Anders on March 11, 2012 at 23:17

  pretty nice… får lite dommedags känsla, typ att en bomb precis har exploderat… eller en soluppgång… take your pick.
  Snygg bild blev det dock

  • Linus on March 12, 2012 at 06:12
   Author

  Ja… Ryssland ligger åt det hållet så…. vem vet.

  • Liza on March 12, 2012 at 08:18

  En liten fågel viskade att du kanske tänkte bjuda på lite fika på lördag?? Får jag å Micke också komma? 😀 Liam kram

  • Linus on March 12, 2012 at 18:38
   Author

  @Liza. Ni är så välkomna så. Jag kan meddela mera detaljer när jag landar i sverige igen, eller så är det bara att fråga “the usual suspects” 🙂

  • Liza on March 12, 2012 at 18:56

  Då kommer vi =)

Comments have been disabled.