Träning på G igen.

Efter ett litet uppehåll på över 1,5 år så är man tillbaka i träningsträsket. Inte för att det är hemskt, men nu har jag varit och tränat två gånger denna veckan för att känna på. I måndags blev det ett väldigt kort pass bara för att känna hur kroppen reagerade med vila på tisdagen om benen skulle protestera. Det kändes dock väldigt bra så under dagens pass så satsade jag lite mer och pressade upp pulsen. Än så länge känns det bra i kroppen och jag hade säkert kunnat ta lite till. Men jag tänker inte pressa och förstöra kroppen när jag försöker komma igång igen.

Nästa pass är på fredag så jag får en vilodag imorgon. När jag kommer igång ordentligt så kommer det att vara träning på vardagarna och vila på helgerna. Gymmet stänger nämligen kl 17 på helgerna och jag jobbar ju till 16. Så då är det bättre att ta det lugnt de dagarna. Så det blir 2 dagars träning, 2 dagars vila, 2 dagars träningen, 1 dags vila, 2 träning, 2 vila och 2 träning. Det täcker en hel 14 dagars rotation. Borde bli rätt bra för jag är fortfarande “tidigt” tillbaka på riggen för att äta middag så det tar inte upp hela kvällen. I alla fall inte ännu…