Halvvägs igen…

Man kan inte tro hur snabbt tiden går ibland, men efter vad som kändes som två väldigt långa första dagar följt av två väldigt långsamma dagar på helgen pga stopp så är man plötsligt halvvägs genom rotationen. Imorgon blir det lite av ett elddop då ett försäkringsbolag för en av redarna vi använder kommer på besök och skall “inspektera” oss när det gäller skeppslastningen. Senaste gången detta hände så blev det totalt kaos då alla inblandade ställde till det som bara den utan att ha koll på rutinerna som vi faktiskt har. En röra som jag fick överta när jag kom tillbaka på plats. Det löste sig då, och jag är fast besluten om att samma sak ej skall hända igen.

Våren har så sakteliga kommit till Finnmarken och Kirkenes. Inte så att blommor har börjat slå ut, men på dagarna så lyser solen så pass mycket och starkt att det börjar smälta från tak och väggar. Tog tillfället i akt och drog fram kameran och det blev två helt okej bilder, även om jag så här i efterhand skulle ha använt mitt zoom objektiv.

Istappar på verket

Isfritt ut i fjorden