Gymkort

Mycket hektiska dagar i torsdags och i fredags som följdes av en helt lugn dag idag. Tyvärr är det pga av problem med en kross som mycket stått stilla idag, men imorgon så kommer det att bli lite fart och fläkt igen.

Då det just var en lugn dag så tog jag tillfället i akt och stack ner till det lokala gymmet för att skaffa mig ett gymkort. Har funderat på det ett tag nu och i valet mellan att skaffa ett gymkort här i Kirkenes eller i Luleå så har det för det mesta lutat åt Kirkenes. Främst för att jag här inte har något speciellt att göra på kvällarna och det är ett bra sätt att fördriva tiden. Hemma blir det ju lätt så mycket annat man vill göra.

Fast jag kan inte börja träna förrän på måndag, då deras kortterminal endast accepterar norska betal- och kreditkort. Så jag måste skaffa fram kontanter till när de har en bemannad disk på måndag. Men träningskläderna är med så det finns ingen ursäkt att inte komma iväg på kvällarna.