Piffar och puffar

Det är några stora jobb kvar som tidigare är nämnt. Köksfläkten, vardagsrumsgolvet, dörrar och taklampor. Mycket av detta skall bli gjort imorgon under dagen då jag kan föra en massa oväsen. Det sagt så är tre av sju hål borrade till köksfläkten och vardagsrumsgolvet är halvvägs. Så förhoppningsvis bli mycket som är halvfärdigt idag klart imorgon.

När jag inte kan föra oväsen så håller jag på med diverse andra projekt som att fixa fönsterlampor och upphängning vid diskhon. Det har efterfrågats fler bilder och de kommer så snart jag börjar bli klar i varje hörn. Men här är i alla fall två delar av köket som förutom en pinal eller två är färdiga.

Diskhörnan komplett med lampor

Köksfönster med lampor och nästan rätt gardiner

Vardagsrumsgolvet kl 11

Vardagsrumsgolvet kl 19, efter födelsedagsfika och middag på max.

Som sagt, golvet går väldigt snabbt att lägga. Har kanske spenderat 2,5-3 timmar på det totalt och lagt mer än halva golvet. Så jag räknar kallt med att det blir helt klart imorgon.