Golvläggning igen

Då har jag kommit så pass långt att det är dags att lägga parketten i vardagsrummet. Fördelen är att jag nu har gjort det en gång tidigare så det är inga direkta nyheter samt att det är ett helt fyrkantigt rum. Än så länge har fyra varv blivit lagda (ca 1 meter) på mindre än två timmar och en stor del av denna tid spenderades på att få ordning på de startbitar jag har från hall och kök. Så det sannerligen blir ett genomgående golv.

Köksfläkten skall även upp inom kort och jag har påbörjat borrandet som kommer att ta en bra stund. För det är ett antal hål som skall skapas där två sitter väldigt nära taket. Får se hur väl man lyckas med det. Men det känns väldigt skönt att vara på gång med det sista nu, även om jag endast har två dagar till hemma innan det bär av mot nord Norge igen.