Tillbaka sedan ett tag

Kom tillbaka redan i måndags, men det har varit fullt upp.

I tisdag och onsdags så var det konferens på stadshuset, där det var två eller tre bra föredrag. Det var även 5-6 riktigt dåliga föredrag men intressant var det det. Främst för man fick tillfälle att träffa gamla klasskompisar och andra man har jobbat med. Varje kväll slutade dock på Bishops med chefen och en hel del öl.

Torsdagen så var det utflykt till schtaaaaan, eller i närheten i alla fall. Hade planerat in ett besök på Boliden i Boliden, så vi passerade igenom schtaaaaan i alla fall. Det var mycket mycket mindre än vad jag minns från de besök som gjordes under min utbildning.

Idag blev det dock återgång till det normala livet med tvätt, städa, slänga sopor och fortsätta bygga. Det som hände idag var att dörrkarmarna samt dörrarna till förrådet samt arbetsrummet sattes på plats. Inklusive handtag så man kan öppna och stänga dem. Nu är det bara dörrfodret som skall sättas på plats, men det får vänta tills jag är klar med alla andra dörrar. Så här blev det i alla fall.

Två dörrar på plats...