Sakta frammåt

Lite svårstartad har jag varit de senaste dagarna, och tyvärr har inte så mycket blivit gjort. Det lilla som dock blivit gjort är mest förberedelser inför andra saker. Men idag skall det ta fart igen och min klädförvaring skall monteras upp och skivor skall sågas till. Med lite tur så kanske allt kommer på plats idag, vilket gör att jag kan packa upp minst hälften av mina flyttkartonger och få ner dem i källaren.

Och på tal om källaren så har jag nu lyckats bli av med både PAX garderoberna och mitt gamla köksbord. Så det finns plötsligt massor med utrymme där nere igen att fylla med annat som jag inte behöver ha i lägenheten. Inte för att det är så mycket egentligen.

Kaklingen av köket som var målet under denna friperioden kommer först att ske nästa omgång hemma. Hittade samma kakel som jag ville ha på Comfort och de var nästan 230 kr billigare per kvadratmeterjämfört med Colorama. Dock är det 2-3 veckors väntetid på det, men för en besparing på närmare 1500 kan jag vänta. Och jag har ju annat som måste göras förutom det, så att fylla tiden med saker att göra är inget problem. Speciellt när jag nu har varit lite svårstartad…