Tvätta

Det glamorösa livet finns kvar här i Luleå, tvättning av en massa kläder är det som står på schemat. Av någon anledning är det alltid på samma sätt när jag kommer tillbaka från Kirkenes. Förstår inte riktigt varför…

Men det är som alltid skönt att vara tillbaka i sin egen säng och ha en dusch som inte får slut på varmvatten på 5 minuter. Fast nu måste jag ju laga min egen mat igen och göra frukost själv. Inte så farligt egentligen då kvaliten på frukost och middag kan variera väldigt kraftigt. Det är alltid ätligt, men inte alltid gott. Fast den norske kocken har nu lyckats hitta kryddhyllan när han gör vissa rätter, tyvärr är det endast svartpeppar som han hittar och använder enorma mängder av det.

Här hemma väntar nu några större saker samt en massa “småfix” som golvlister, dörr foder (och dörrar), tavlor på väggarna mm. Skall satsa allt på att bli klar under denna friperiod.