Ett till nyår i Kirkenes

Då är det inte många timmar kvar på detta året, och precis som förra året tillbringas det i Kirkenes. Skillnaden denna gång är att jag inte är på verket till kl 22 för att sedan dyka i säng av utmattning. Nu är man nere i tid till maten som i alla fall var okej, vilket är ett relativt bra betyg för att vara på riggen. Dock blir det att ta sig i säng relativt snabbt ändå, för imorgon så är det “bokslut” av verket för månaden och året som skall göras. Har redan påbörjat det lite, men innan jag har siffrorna imorgon så blir det bara att vänta.

Just nu är det lugnt och skönt, tyvärr. Har en halv miljard med samtal som jag vill få ringt, men då hela Norge stannar av både i mellandagarna och på helgdagarna så har inte så mycket blivit gjort. Det värsta är det som kallas för romjulen (mellandagarna på norska) då man fortfarande kan få tag i personer i Sverige är det helt omöjligt i Norge. Så en liten frustration finns det, då två veckor försvinner väldigt fort.

Men nu blir det att ta en kopp te och se lite serier för att underhålla en tills det är dags att sova.