Kirkenes here I came

Lite försenat så landade jag i Kirkenes och nu har jag installerat mig och packat upp på riggen. Då min resväska gick sönder på min förra rotation och jag “glömde” att köpa en ny, så blev det att packa det jag skulle ha med mig i två bagar. Nackdelen med det upptäckte jag nu när jag packade upp. Först så är det hål i botten på en av dem, så lite av mina kläder var våta pga regnet i Oslo. Sedan då jag inte kunde följa min normala packningsrutin så har jag inte fått med mig allt. Inget kritiskt som sådant, men mina innebyxor till riggen och sånt.

Men just nu tas det väldigt lugnt och imorgon så är det dags igen för 14 dagar med vansinne, då jag är ensam metallurg på plats. Utan att ha fått någon överlämning, så det blir att famla lite i mörkret imorgon förmiddag.

Det jag dock känner mig mest lättat över är att besiktningen på Professorsvägen gick bra (med två saker som jag behövde städa lite bättre), men nu är i alla fall den biten ur vägen. Och min nya lägenhet på Lingonstigen börjar faktiskt bli klar. Nästa fri rotation så kommer nog det mesta att blir klart.