Första riktigta bakslaget

När jag för ett tag sedan packade upp den kortare bänkskivan, så ser jag att limningen har släppt närmare 35 cm in i skivan mellan två stavar. Och inte så lite heller, utan de har lossnat helt och hållet. Så idag har det inte blivit så mycket gjort direkt, utan att prata med Ikea för att reklamera bänkskivan och nu även skickat bilder till dem. Just nu hoppas jag bara på att reklamationen går snabbt, för det stoppar nämligen en hel del av det som jag skall göra i köket för att färdigställa det.

Vanligtvis har jag bara behövt tänka om och fundera ut en ny lösning när något sånt här har hänt, men nu går det inte bara att svänga samman något enkelt. Så surt för annars så hade jag varit klar med detta och skulle kunna börja sätta socklar och fylla de sista två bänkskåpen med saker.

Men som tur är har jag mer att göra på andra platser i lägenheten. Nu skiftar vi fokus till förrådet samt dörrar som skall monteras. Har även lite saker som skall bäras ner i källaren, så jag får lite mer ordning på torpet.