Oväsen

Dagens stora plan är och har varit att föra oväsen i lägenheten. Men inte vilket oväsen som helst, utan de sista två bänkskåpen skulle sättas på plats och jag skulle såga ut hålet för diskhon.  Efter närmare tre timmar med sågning och borrning (mest sågning) så är det gjort. Kvar att göra är bänkskivan till de två bänkskåpen jag nyss satt upp, men det får bli imorgon. Förhoppningsvis så kommer jag igång tidigare än idag, då jag inte var ur sängen förrän runt klockan 10.

Golvet i förrådet har även blivit lagt som när på en planka som jag måste såga till. Sen skall golvlisterna på plats och sedan dörren. När väl det är gjort och hyllorna fastskruvade är jag officiellt klart med ett rum. Bara “lite” kvar då i köket, hallen, badrummet, vardagsrummet och sovrummet. Fast just nu är jag i den där mellanfasen att det inte är mycket kvar på varje plats men det är många, många platser kvar.

Den goda nyheten är ju dock att frysen kommer på torsdag kväll, och med den så är jag förhoppningsvis helt klar med det som är monterat och jag kan verkligen fylla det med alla saker till köket som ligger både här och där.