Städat och färdigt

Det tog de dagarna de skulle ta och man var redigt trött igår, men nu är lägenheten på Professorsvägen fullt utflyttad och helt utstädad. Känns verkligen skönt att vi hann med allt. Eller nästan allt. Där är en lampa kvar att montera ner då jag hade tagit hem alla verktygen, men då jag ändå skall förbi om någon dag och spackla några hål samt måla lite vitt så gör det inte något. Vill ju även kolla runt en sista gång innan besiktningen så allt är ok.

Så lägenheten svämmar just nu över av löst packade lådor som bara väntar på ett kök, förråd eller klädförvaring. Det bli troligen att ta förrådet idag och kanske även lite av klädförvaringen. Köket är ett längre projekt men nu är både ugn och micro på plats samt på torsdag kväll så kommer min mycket försenade frys. Tills dess skall jag förhoppningsvis har fått diskhon på plats, socklarna ditsatta, sista bänkskåpen och bänkskivan tillsågad samt förhoppningsvis så har jag påbörjat monteringen av handtagen. Det börjar bli lite jobbigt att inte ha dem på plats nu.

Planen är att få så mycket som det bara går gjort innan julafton, för att sedan ta det lugnt de dagarna som följer tills det är dags att åka till Kirkenes och jobba igen.

Ugn och en micro med på tok för många funktioner

Vy över molnen på väg till Arlandra från Oslo