Fullt ös

Det är redan tisdag och jag fattar inte hur mycket som fortfarande är kvar att göra på min lista med saker. Tiden bara försvinner och jag har de senaste två dagarna inte kommit ifrån jobbet förrän tidigast halv sex. Vilket inte är bra för att bli av med övertiden. Men det går frammåt och jag har ännu inte stött på något oöverkomligt problem. Dock är det några väldigt stora bitar som måste fixas och hanteras. Får helt enkelt se hur mycket jag hinner med tills på fredag. För när väl helgen är här så finns det endast 3-4 timmar med telefontid kvar innan det bär av hemmåt. Så i princip tre dagar.

Dagens skämt.

A Higgs boson particle goes into a church. The vicar tells it, you can’t come in here, you call yourself the god particle, it’s sacrilegious! The Higgs boson says, if you don’t allow Higgs boson particles, then how do you have mass? 🙂