Ingen sol

Nu är man ordentligt igång, och har redan för många järn i elden. Får bara hoppas att alla blir klara och färdiga tills det är dags att åka hem. Den goda nyheten är att elementen är i alla fall igång, så förhoppningsvis fryser man inte ihjäl denna vinter. Den dåliga nyheten är att det nu faktiskt är vinter här uppe, och solen behagar inte ens att visa sig liiite grann. Så det är ett konstant mörker just nu. Precis som förra året, men denna gång är det inte närmare sex veckor som jag skall vara här.

Till det så följde ju inte badbyxorna med denna gång, då de ligger nerpackade i en odefinierad låda. Så inte blir det att gå ner och simma lite eller bada bubbelpool för mina arma ben. För ont har jag i benen efter allt det där bärande av saker upp och ner för trappan. Bra träning, men ont. Istället så tar jag igen sömn, vilket jag faktiskt känner att jag behöver. Lite bakvänt att åka till jobbet för att vila upp sig.

Dagen skämt:

Pappa kan vi få katt till jul?

Nej, vi ska ha skinka som vanligt!!!!

1 comment

    • MrCrazy on December 6, 2011 at 09:48

    kan man ha skinka som husdjur… är inte det en gris.. en mini-gris kanske… jag fattar inte problemet.

Comments have been disabled.