Tillbaka

Tillbaka på the interwebz har jag varit i några dagar, dock har saker som flytt, golvläggande och köksbyggande gjort att jag inte har haft tid (eller ork) att blogga. Men nu är en stor bit gjord i och med att det som skall bli “köksbänken” med diskho och häll är monterad och fastsatt. Det som är kvar är själva bänkskivan och att såga ut de två hål som behövs. Något jag inte kan klara av själv, men innan tisdag morgon skall det vara gjort för då kommer elektrikern och skall ansluta det hela.

Kvar för idag är att städa undan efter alla de paket som öppnats från Ikea, vilket är väldigt väldigt många. Och då är det fortfarande paket kvar som skall monteras. Och nu, lite bilder som jag tagit under dessa dagarna.

Min såg och kapstation för golvet

Det som är kvar av Ikea leveransen, ungefär hälften.

De smala högskåpen är på plats

Dagens monterade köksbänk. Minus skivan...