Påbörjat avslut

Då är det inte många timmar kvar i min gamla lägenhet, och detta kommer att bli mitt sista inlägg på ett tag då jag ännu inte har the interwebz i min nya lägenhet. Eller rättare sagt, det finns ett uttag och jag kan vara igång på 15 minuter om jag så vill. Men, jag har för tillfället klippt den kabeln när jag gjorde om förrådet så innan den är fixas så är jag helt utan nät.

Det antalet lådor och numera tomma väggar känns ännu mera konstigt. Fast den starkaste känslan är att jag skall lämna “min” lägenhet. Det här har ju ändå varit mitt hem nio och ett halvt år. Samtidigt så fick jag faktiskt igår samma känsla för den nya lägenheten då jag började ställa undan saker i förrådet. Tror det kommer att bli väldigt bra faktiskt, när väl allting är på plats och jag har ett kök igen. Fast det är minst en vecka bort. Tills dess blir det att leva på saker som går att tillaga i micro och te…