Borren har gått varmt

Det där kolet som jag behövde lägga på har blivit pålagt. Borrat och sågat en hel del idag, så nu är konsollerna på plats i förrådet och jag har även lagt första varvet med golv där inne. Det blir totalt två varv med det laminatgolv som låg i köket. Att lägga parkett kändes lite overkill i ett förråd, och att återanvända delar som har blivit rivna är ju inte helt fel. Plus att färgen skiljer sig inte så mycket som jag trodde. Det kan dessutom hända att jag i framtiden lägger en heltäckningsmatta där.

Imorgon skall jag ut och köpa ett till paket med golv, då min nuvarande inte kommer att räcka hela vägen. Det kommer att vara en till två hela plankor som saknas, och då det måste ligga i lägenheten i 2 dygn innan det läggs så vill jag få in det imorgon så det går att lägga på måndag.

Annars så laddas det för flytten på söndag, och jag har redan börjat återställa lägenheten lite lätt. De dörrar som jag monterade ut för nu snart nio och ett halvt år sedan är tillbaka och monterade. Känns plötsligt väldigt instängt i lägenheten. Det skall bli lite mer packande ikväll innan det är dags för sängen, men den stora insatsen kommer imorgon kväll som tekniskt sett är min sista kväll i denna lägenhet. Söndag kväll är jag på lingonstigen och skall sova där.

Sist men inte minst några bilder från dagens arbete.

 

Min trogna takfläkt monterad i sovrummet

Golvet som är kvar att lägga

Nästan hela första varvet med laminaten...