Förberedelser

Jag kan meddela att förrådet är väldigt väldigt vitt just nu. Vitt tak och vita väggar. Till det så kommer det imorgon vita konsollskenor (och konsoller) samt vita melamin hyllor (plastlaminerade MDF skivor). Så temat för mitt förråd kanske har sluppit igenom. Inte för att det var en tanke att det skulle bli vitt, jag var mer intresserad av en jämn yta som var lätt att underhålla. Till detta kommer naturligtvis en vit dörr, och ett begagnat mörkt golv (det som låg i köket).

Idag har jag lagt så mycket golv som jag kunde göra, utan att behöva gå in på mer avancerad sågning och akrobatik. För nu har jag nått gränsen där min nuvarande såg- och kapstation måste flyttas, då golv skall läggas även där. Vardagsrummet kommer att bli mitt designerade rum för detta, och då jag skall flytta in möbler på söndag så skall “allt” kapas imorgon eller på lördag. D.v.s att golvet skall bli klart, förvaringen i förrådet skall bli klart och min nya klädförvaring skall bli klar. Som tur är har jag köpt de mer avancerade delarna (om man vill kalla det så) och jag har endast raka kapningar att göra för hyllplan. Vilket brukar gå relativt snabbt.

Tyvärr inga bilder idag, då jag prioriterade att få med mig filtar så jag har något mjukt att lägga bänkskivorna på som levereras imorgon. Köket i övrigt kommer tyvärr inte förrän på tisdag kväll.