Golv och mer Ikea

Då var golvet i köket klart och nu återstår endast den sista hälften av hallen. Jag är riktigt nöjd och det ser väldigt snyggt ut. Bilder var lovat och är här de.

Köksgolv

Alkoven i köket

Jag är riktigt nöjd med golvet och att det faktiskt är ett parkettgolv istället för ett laminatgolv. Dock har en önskan dykt upp som kommer att göra det ytterligare lite dyrare, vilket är att även lägga parketten i vardagsrummet så jag får ett helt genomgående golv i hall, kök och vardagsrum. Det tål att funderas på ett tag till, men med största sannolikhet så blir det av.

Idag var annars ytterligare en resa till Ikea för att inhandla delar ur förvaringsserien Antonius som jag skall ha till mina kläder. Väl hemma så blev det även en tur till byggmax för de konsoller samt hyllplan som jag skall ha till förrådet och till min klädförvaring. Så en dag på resande fot.

Nu måste jag dock lägga på ett kol uppe i lägenheten, för på söndag så går större delen av flyttlasset dit. Väggar skall målas, golvlister skall tillbaka, dörrar skall monteras och sist men inte minst så skall förrådet byggas upp. Måste ju ha någonstans att ställa allt…