Mera golv

Idag så blev det mera golv lagt, men tyvärr så följde inte kameran med. Imorgon kommer det dock att tas bilder, på det som jag hoppas är ett färdigt golv i köket. Endast två brädor till att lägga. Den främsta aktiviteten på måndag kommer dock att vara inriktad mot att fixa klart så det går att tapetsera den del av hallen som behöver rättas till, samt lite småpyssel som att slipa och måla förrådet ett första varv mm. Men nu börjar det hända saker i alla fall, och det både syns och märks.

Om min grova plan går som den skall så kommer jag att på söndag flytta min säng (och lite annat) från Professorsvägen till Lingonstigen för att sova där. Främst så jag kan spendera lite tid med att fixa det småpillande som nu kommer att behöva ske. Golvlister, dörrfoder, nätverkskablar och så vidare. Det blir kanske lite spartanskt där en vecka eller två, men jag lär få en hel del gjort på den tiden.