Golvläggning pågår

Planen var att bli klar med golvläggningen idag. Det var inte bara lite optimistiskt, det var totalt främmande från att faktiskt vara möjligt. Det tog halva dagen bara att förbereda det som behövdes. Som att montera ner PAX garderoben, ta bort listerna och golvet i hallen, lägga i matta i de hål som behövdes i köket och allmänt städa så det gick att faktiskt lägga golvet. Vi hittade även denna underbara mattan i hallen.

Orginalmattan i hallen

Köket behövdes det även fyllas i några hål och det blev denna underbara kombination.

Lappat i köket

Och slutligen, så här mycket golv lyckades vi lägga på en dag.

Nylagda golvet i köket

Längsmed köket och 10 cm ut i hallen

1 comment

    • Anonymous on November 15, 2011 at 14:03

    Hejsan,
    det är en del jobb med att lägga golv. Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Vi har även en golvtävling som pågår just nu.
    Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
    /Vendela

Comments have been disabled.