Första uppbyggnaden

Då har jag officiellt påbörjat “uppbyggnaden” av den lägenhet som jag än så länge mest har rivit och tagit bort saker ifrån. Tapetsering av sovrummet stod på agendan, och efter lite huvudkliande så var jag och S igång. Vi blev inte helt klara med rummet, men det är endast en vägg kvar. Ett antal gånger så börjades det nynnas på Tapetklister från Jumper, men endast själva “tapetklister under mina skor” delen. Själv glömde jag mest hela tiden tapetskrapan när jag skulle upp på stegen, samt S gick omkring med vinkelhaken jämt och ständigt.

Trots dessa distraktioner så blev det faktiskt riktigt bra, fast det är en mycket ljusare grön tapet än den jag har just nu. Men vi får se hur det blir när allt är klart, vilket sker imorgon. Sen skall det sågas för dörröppningar samt läggas golv och sist men inte minst skall det sättas i dörrar.