Tidig dag

Det blev att ta sig ur sängen tidigt idag, för idag skulle mina innerdörrar levereras mellan kl 9-11. Så då behövde man ju vara på plats. Ungefär 1 minut efter att jag klivit ur sängen så ringde elektrikern och sade att han väntade utanför dörren, något tidigare än vad vi hade sagt. Men det löste sig ändå att han kom dit senare när jag väl var på plats, och allt blev fixat på mindre än en timme. Dörrarna levererades även tidigt fast jag fick själv bära upp dem till lägenheten. Så det blev lite träning på morgonkvisten.

Så nu är det mesta förberett att börja byggas upp igen, för än så länge har det mest varit att riva och ta ner. Och det första som kommer att göras är tapeterna i sovrummet på Torsdag (eller Fredag eller Torsdag….). Fredag så skall det målas vitt i förrådet och till helgen skall golv samt dörrar komma på plats. Så det är mycket som händer de närmaste dagarna.

2 comments

  • Liza on November 9, 2011 at 13:04

  Tänkte på dig i helgen när vi var ute och tände ljus hos alla släktingar som gått vidare,
  du vet att du kan ringa när som helst om det är något!!
  Kraaam!

  Kul att det går bra med renoveringen!! Blev lite nervös över rubriken tidig dag med tanke på att du brukar gå upp typ 4:30 under jobbveckorna… Men det verkar som om även du återtar ganska normal dygnsrytm när du är ledig i alla fall 😉

  Ska bli spännande att se resultatet sen också!!

  • Linus on November 11, 2011 at 08:20
   Author

  Riktigt så tidigt var det inte, men det har varit dagar då man gått upp runt 5 även hemma för att vara på plats kl 7.

Comments have been disabled.