Vaken tidigt

Denna natt så vaknade jag i alla fall inte mitt i natten, pigg som en lärka, utan tidigt på morgonen. Man tänker så mycket mycket bättre när man är utvilad och då jag kände mig så när jag vaknade har det blivit en hel del planerande till lägenheten. Jag har tänkt ut hur jag vill ha den kläd- / sko- / sänglinneförvaring som behövs, och har kommit fram till ett väldigt bra koncept som fungerar. Tvärr innebär det ytterligare en åktur till Ikea, men det blir först mot slutet av denna månaden. Men skall man inreda en hel lägenhet, så blir det ibland så.

Förrådet jobbar jag fortfarande med och kreativiteten nu på morgonen har gjort att kravlistan på vad förrådet skall/måste innehålla har blivit klarare. Som tur är har jag väldigt enkla men extremt funktionella lösningar på gång. Men här är det ännu inte färdigtänkt. Har fortfarande en lång lista med “what if….” som måste benas ut.