Besök hos syster

Det blev en lång dag som gick förvånansvärt snabbt faktiskt. Snabbare än vad man hade trott och man fick lite “lumpenkänsla” igen när vi stod och tittade på både första uppställningen med översten. Något som påminde mig om min marschofficer för sluttestet på gröntjänten, Löjtnant Winter, svenskt uttalat. Han var lika varm som sitt namn, och behövde inte någon megafon eller högtalarsystem för att nå ut med sina ordrar. Det blev lite visning av materiel samt besök på luckan, vilket även satte igång minnena från den tiden. Detta följdes av “föreläsningar” och frågestunder från de olika befälsnivåerna ner till min systers chef.

Tyvärr blev det inte för många bilder tagna då tiden gick så fort, men här är två som jag tycker blev lyckade.

Uppställningen

Syster framför "sitt" fordon